Zelf de touwtjes in handen nemen

Voor een positieve toekomst

Maak kennis met ons

De psycholoog van Addenda helpt je graag op weg

Je staat altijd voor anderen klaar, maar vergeet daarbij jezelf. Je hebt het gevoel dat je niet vooruitkomt, maar je weet niet wat je eraan kunt doen. Of je loopt steeds tegen dezelfde dingen aan, die je tegenhouden om écht gelukkig te zijn. De psycholoog van Addenda staat klaar om je verder te helpen. Op naar een toekomst waarbij je zelf de touwtjes in handen hebt!

Laagdrempelige aanpak

Wij geloven dat positieve energie, een laagdrempelige aanpak en een ‘to-the-point’ benadering jou een echte boost kunnen geven. Samen zoeken we naar een manier om meer uit het leven te halen. Het traject begint met zelfreflectie, waarna je een gericht toekomstplan maakt. Hierbij wordt naadloos aangesloten op dat wat jij nodig hebt, of er nu sprake is van ADHD, angst, paniek, een fobie, depressie, trauma (PTSS) of autisme. Een behandeltraject zonder vastgestelde classificatie kan natuurlijk ook: we kijken naar wat jij als mens nodig hebt om te groeien.*

*om voor vergoeding door de zorgverzekeraar in aanmerking te komen, moet er wel sprake zijn van een DSM-5 classificatie. 

 

Stappen zetten

Met behulp van praktische, concrete tips en handvatten ga jij aan de slag. We stellen doelen voor de korte en lange termijn. De sessies zijn interactief en aangepast aan jouw persoonlijkheid. Er worden verschillende behandeltechnieken ingezet zoals EMDR, CGT, Schematherapie en Oplossingsgerichte Therapie. Er wordt samen met jou gekeken wat er bij jou past en wat jij fijn vindt.

Interesse? Bekijk de vergoedingen of neem direct contact op.

“Je kunt pas voor anderen zorgen, als je goed voor jezelf zorgt”

Onze cliënten over Addenda

“Ik heb geleerd om van een afstandje naar mezelf te kijken en andere keuzes te maken. De positieve insteek vind ik heel prettig. Ik heb zeer goede, praktische en deskundige begeleiding gehad bij Addenda. Ik sta nu sterker in mijn schoenen en voel me meer ‘ik’.

Volwassene van 43 jaar Perfectionist, overspannen

“Addenda heeft ons kind weer ‘kind leren zijn’. We zijn enorm dankbaar en hebben zelf heel veel gehad aan de praktische adviezen om in onze opvoeding toe te passen. Top!”

Ouders van 35 en 37 jaar Gescheiden, liefdevol naar elkaar en naar ons kind

Feestelijk nieuws...

...over onze doorstart!